Om os

Sunny Holiday & Homes Costa del Sol, er en dansk virksomhed, der arbejder både med udlejning af ferieboliger - mellem Torremolinos til Calahonda på Solkysten i Sydspanien samt med både køb og salg af din bolig. Vi samarbejder med flere dygtige ejendomsmæglere, hvor det altid er fokus på den gode service og ærlighed - da vi selvfølgelig kun er interesseret i at forsætte den gode samarbejde i fremtiden.

Vores ferieboliger er primært boliger med et til 3 soveværelser, og det vigtigste for os er, at alle vores gæster oplever, at deres feriebolig fuldstændig lever op den beskrivelser og de billeder du oplever, så din feriebolig sikrer dig den bedste ferie på Solkysten.


For os er service & ærlighed en naturlig selvfølge! 

Det skal være nemt at leje din sommerbolig - det giver en bedre ferie.

Skal vi også leje din bolig ud?


Som boligejer er du i gode hænder hos SUNNY HOLIDAY COSTA DEL SOL, da vi gæstecheck-in og ud samt klar- og rengøring af boligen.

Vi varetager alle de praktiske opgaver i forbindelse med udlejning incl. markedsføringen af boligen.

.Udover administrationen sørger vi for, at din sommerbolig står klar til gæsterne og vi skaffer håndværkere, hvis en vandhane drypper, et klimaanlæg skal renses eller lignende.

For vores boligejere skal det være nemt og bekvemt.

Kontakt os, hvis du overvejer at udleje din bolig, så taler vi om muligheder for en god ekstra indtægt på din bolig på Solkysten - mellem Torremolinos til Cabopino.

Lej din bolig i ferie hos os


Som lejer af en feriebolig gennem SUNNY HOLIDAY COSTA DEL SOL, det sikre dig en god og afslappet ferie.

Vi har primært ferielejligheder der indeholder fra et til tre soveværelser som lever helt op til beskrivelsen af boligen og beliggenheden på Solkysten.

Når du kommer frem til boligen, så står vi klar til at byde dig velkommen og når check-in er foretaget, så er du klar til at nyde din ferie på Costa del Sol.

Du har selvfølgelig både vores telefonnummer og mail, hvis du har brug for hjælp i boligen.

Når ferien er slut, så kommer vi og laver et check-ud og ønsker jer en god hjemrejse og på gensyn.